Σκοπός αυτού του blog είναι η ενημέρωση των ιατρών των ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις. Τα στοιχεία που παραθέτονται σε αυτό δεν έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Ως ιατρός των ΚΕ.Π.Α. πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό το blog προκειμένου να μοιραζόμαστε πληροφορίες για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι απλά ο διαχειριστής του blog. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να στείλει πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται -ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, τιμές, πρόσβαση στα ΚΕΠΑ και άλλα. Οι φωτογραφίες είναι πάντα επιθυμητές!
Για κάθε πόλη θα υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, η οποία θα ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους.
Στείλτε τα κείμενά σας στο mail μου (yiazah@yahoo.gr) και θα τις ανεβάζω στο blog.
Καλά μας ταξίδια!

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΚΕΠΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Βρίσκεται στο Λαδοχώρι, στην είσοδο τη Ηγουμενίτσας από την Εθνική Οδό και 500 μέτρα από το κεντρικό λιμεναρχείο. Στεγάζεται σε ένα καινούργιο κτίριο (εγκαινιάσθηκε το 2007) και όπως όλα τα ιατρεία του ΠΕΔΥ τέως ΕΟΠΥΥ είναι και αυτό άδειο. 

ΔΙΑΜΟΝΗ: Το ξενοδοχείο Aggelica Pallas (http://angelikapallas.gr/EN/start/) είναι μια καλή επιλογή. Βρίσκεται απέναντι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο, και απέχει περίπου 700 μέτρα από το ΠΕΔΥ. Το χαρακτηριστικό του είναι τα μεγάλα και ευρύχωρα δωμάτια του, η καθαριότητα των χώρων και το καλό προσωπικό.

ΦΑΓΗΤΟ:
ψαροταβέρνα του Τίμου  (https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g735758-d4458883-Reviews-Timos_Taverna Igoumenitsa_Thesprotia_Region_Epirus.html). Ο ιδιοκτήτης κ. Σπύρος είναι ο άνθρωπος που θα σας πει ιστορίες από την πόλη, αλλά κυρίως θα σας σερβίρει φρέσκότατα ψάρια και όστρακα σε πολύ λογικές τιμές.Καταπληκτικές σαλάτες με άγρια χόρτα του βουνού. Μπορείτε να πάτε και πρωί και βράδυ. 
Άλλες επιλογές για φαγητό είναι διάφορα κρεατάδικα ή Fast food/τάδικα που είναι κατά μήκος της παραλιακής οδού.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Πολλά μπαράκια στην παραλιακή  της πόλης, αλλά αν δεν θέλετε να μετακινηθειτε δίπλα στην ταβέρνα του Τίμου, είναι και το μπαρ του Τίμου.

TIPS: Δεν έχει και πολλά πράγματα να πάρεις από την πόλη. Αγοράστε από πλανόδιους άγρια ρίγανη και άγριο τσάι του βουνού από 1800 μέτρα υψόμετρο, με καταπληκτικά αρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου