Σκοπός αυτού του blog είναι η ενημέρωση των ιατρών των ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις. Τα στοιχεία που παραθέτονται σε αυτό δεν έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Ως ιατρός των ΚΕ.Π.Α. πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό το blog προκειμένου να μοιραζόμαστε πληροφορίες για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι απλά ο διαχειριστής του blog. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να στείλει πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται -ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, τιμές, πρόσβαση στα ΚΕΠΑ και άλλα. Οι φωτογραφίες είναι πάντα επιθυμητές!
Για κάθε πόλη θα υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, η οποία θα ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους.
Στείλτε τα κείμενά σας στο mail μου (yiazah@yahoo.gr) και θα τις ανεβάζω στο blog.
Καλά μας ταξίδια!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενοδοχείο Φαρέ
(ανακαινισμένο, με πεντακάθαρα δωμάτια, καλό πρωινό, υπέροχο roof garden για βραδυνά ποτάκια)

Ξενοδοχείο Elite

Ξενοδοχείο Philoxenia

ΦΑΓΗΤΟ

Κατώφλι (για βράδυ)

Κουρκουτας (για ψάρι)

Λαδορίγανη (για σουβλάκια)

Λιμένι -βρίσκεται προς την μαρίνα, έχει υπέροχο φαγητό κι αν είναι και λίγο τσιμπημένο στις τιμές αξίζει τα λεφτά του. η ιστοσελίδα του εστιατορίου

Da Francesco (απο τις καλυτερες και αυθεντικοτερες Ιταλικες τρατοριες με εκπληκτικες πιτσες και ασυλληπτες μακαροναδες με μανιταρια που μαζευουν μονοι τους απο τον Ταϋγετο και με ΤΡΟΥΦΕΣ)

"Στου Κώστα", Θέση Μπουρνιάς, 27210 83957, πισω απο το Βιοτεχνολογικο Παρκο πριν μπεις στην Καλαματα, φοβερα μαγειρευτα και της ωρας, sui generis τυπος μεσα στα πατατοχωραφα και στα μποστανια (τον ξερουν ολοι στην Καλαματα, μεχρι τις 6 μμ).
Κριτικές στο Trip Advisor

Καντοινα (wine bar/εστιατόριο)

Μαναμ (wine bar/εστιατόριο)

Bains Mixtes (στην Παλαιοχώρα προς τις Κιτριές)

ΚΑΦΕΣ/ΠΟΤΟ

Adelante (κεντρική πλατεία Καλαμάτας)

Memphis (Ακρογιάλι Αβίας)

Kyttaro Rock Bar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου