Σκοπός αυτού του blog είναι η ενημέρωση των ιατρών των ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις. Τα στοιχεία που παραθέτονται σε αυτό δεν έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Ως ιατρός των ΚΕ.Π.Α. πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό το blog προκειμένου να μοιραζόμαστε πληροφορίες για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι απλά ο διαχειριστής του blog. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να στείλει πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται -ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, τιμές, πρόσβαση στα ΚΕΠΑ και άλλα. Οι φωτογραφίες είναι πάντα επιθυμητές!
Για κάθε πόλη θα υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, η οποία θα ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους.
Στείλτε τα κείμενά σας στο mail μου (yiazah@yahoo.gr) και θα τις ανεβάζω στο blog.
Καλά μας ταξίδια!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΕΠΑ: Υψηλάντου 2, συνήθως στον 1ο όροφο.

ΔΙΑΜΟΝΉ:

Hotel ANATOLIA
Πολύ καθαρό ξενοδοχείο, καμία σχέση με τα άλλα εντός πόλης. Βρίσκεται στην άκρη της πόλης, με ελεύθερο Δημοτικό Parking μπροστά από το ξενοδοχείο. Τέλεια θέρμανση για τον χειμώνα. Άνετα κρεβάτια. Πεντακάθαρο σε όλους τους χώρους του. Καταπληκτικό εστιατόριο για βραδινό με πολύ λογικές τιμές.

Ξενοδοχείο Αστόρια
(Η ιστοσελίδα του)  

ΦΑΓΗΤΟ: Για μεσημέρι στο Soultan Tepe 
(https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189510-d4020832-Reviews-Sultan_Tepe-Komotini_Rhodope_Region_East_Macedonia_and_Thrace.html) κοντά στο ρολόϊ της πόλης. Πικάντικη ανατολίτικη κουζίνα με βαριά φαγητά αν δεν είσαι συνηθισμένος, αλλά ιδανική για ένα τσίπουρο μετά από μια επιτροπή. Εκεί συνήθως καταλήγουν για μεσημέρι σχεδόν όλες οι επιτροπές.

Για βραδινό: Πολύ καλό το εστιατόριο του ξενοδοχείου Ανατολία (συστήνεται για βραδινό Καβουρμάς σαν hamburger μόνο 6 ευρώ). Η πόλη είναι γεμάτη με εστιατόρια και ουζερί.

Σταύρος -Κούλογλου 18, στο στενό της Γενικής τράπεζας (για ψαρομεζέδες)

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Η κεντρική πλατεία είναι γεμάτη μπαράκια, μεγάλη επαρχιακή φοιτητούπολη η Κομοτηνή.

TIPS:  Για Σουτζούκ Λουκούμ, γλυκά και αφράτα στραγάλια  από το κατάστημα Νεντίμ (https://www.nedim.gr/content/soytzoyk-loykoym). Αρωματικός παραδοσιακός καφές στα καφεκοπτεία. Ποικιλία ατλαντικών παντοπωλείο SARY (http://www.sary.gr/) δίπλα στο ρολόι και  το Sultan Tepe.
Για αγορά Καβουρμά, δίπλα στο ΙΚΑ στην Υψηλάντου 4 παραδοσιακό κρεοπωλείο με 12 ευρώ το κιλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου