Σκοπός αυτού του blog είναι η ενημέρωση των ιατρών των ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις. Τα στοιχεία που παραθέτονται σε αυτό δεν έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Ως ιατρός των ΚΕ.Π.Α. πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό το blog προκειμένου να μοιραζόμαστε πληροφορίες για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι απλά ο διαχειριστής του blog. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να στείλει πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται -ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, τιμές, πρόσβαση στα ΚΕΠΑ και άλλα. Οι φωτογραφίες είναι πάντα επιθυμητές!
Για κάθε πόλη θα υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, η οποία θα ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους.
Στείλτε τα κείμενά σας στο mail μου (yiazah@yahoo.gr) και θα τις ανεβάζω στο blog.
Καλά μας ταξίδια!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΧΙΟΣ

Το κτίριο του ΠΕΔΥ στη Χίο βρίσκεται στην οδό Λετσαίνης 1 και απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο του λιμανιού. Αν χρησιμοποιήσεις GPS μην κάνεις το λάθος να αναζητήσεις "ΙΚΑ Χίου" γιατί θα σε στείλει στις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Αναζήτησέ το ως "ΠΕΔΥ Χίος".

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενοδοχείο Χανδρής
Βρίσκεται στην άκρη του λιμανιού, 1300 μέτρα από το ΚΕΠΑ και είναι αξιοπρεπέστατο, και καθημερινά παρέχει μενού με πολύ χαμηλή τιμή -στην περίπτωση που θες να φας στο ξενοδοχείο. Να πεις ότι είσαι γιατρός των επιτροπών, καθώς μας κάνουν καλύτερη τιμή για τη διαμονή μας.

Grecian Castle Hotel
Βρίσκεται έξω από το κέντρο, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. Έχει εξαιρετική κουζίνα και αποτελεί εναλλακτική στην περίπτωση που δεν βρεις στο Χανδρής. Θα χρειαστείς ταξί για να πας στο ΚΕΠΑ.

ΦΑΓΗΤΟ
Κουρούμπελο
Πολύ προσεγμένο μικρό εστιατόριο, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρίσκεται σε ένα στενό, κάθετο στο λιμάνι. Να πας νωρίς γιατί σφύζει από φοιτητές και καθημερινά είναι γεμάτο!

Ιχθυόσκαλα, ψαρικά στην ιχθυόσκαλα

Χατζής
Ίσως το καλύτερο εστιατόριο. Παίρνεις ταξί για να πας από το λιμάνι.

Pastards
Xωμένο σε ένα στενό αδιέξοδο (κάθετο στο λιμάνι) αποτελεί καλή επιλογή για αξιοπρεπείς μακαρονάδες και πίτσες. Δεν είναι τυχαίο ότι και αυτό γεμίζει από φοιτητές!
ΚΑΦΕ:
Ηλίαστρο, στο Κάστρο
Σε οποιοδήποτε καφέ του λιμανιού (για να αναπνέεις τον αέρα της θάλασσας με μόνο μειονέκτημα την αυξημένη κίνηση της παραλιακής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου