Σκοπός αυτού του blog είναι η ενημέρωση των ιατρών των ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις. Τα στοιχεία που παραθέτονται σε αυτό δεν έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Ως ιατρός των ΚΕ.Π.Α. πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό το blog προκειμένου να μοιραζόμαστε πληροφορίες για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι απλά ο διαχειριστής του blog. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να στείλει πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται -ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, τιμές, πρόσβαση στα ΚΕΠΑ και άλλα. Οι φωτογραφίες είναι πάντα επιθυμητές!
Για κάθε πόλη θα υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, η οποία θα ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους.
Στείλτε τα κείμενά σας στο mail μου (yiazah@yahoo.gr) και θα τις ανεβάζω στο blog.
Καλά μας ταξίδια!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΜΙΑ


ΚΕΠΑ
Οι επιτροπές γίνονται στο κτίριο του ΙΚΑ Λαμίας, στο ισόγειο.
Το ΚΕΠΑ Λαμίας στον χάρτη

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Κάποιοι συνάδελφοι πηγαίνουν στη Λαμία με ΚΤΕΛ. Στον ακόλουθο σύνδεσμο βρίσκουμε τα δρομολόγια για Αθήνα-Λαμία και Λαμία-Αθήνα: Δρομολόγια για μετάβαση στη Λαμία και επιστροφή
Δες στον ακόλουθο χάρτη πού βρίσκεται το ΚΤΕΛ. Πού βρίσκεται το ΚΤΕΛ Λαμίας  Είναι στην πλατεία πάρκου, που σημαίνει ότι για την επιστροφή θα πρέπει από το ΚΕΠΑ να επιστρέψεις στο κέντρο της πόλης. 

ΔΙΑΜΟΝΗ
Ξενοδοχείο Αθηνά: Στο κέντρο της πόλης. Δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να μετακινηθείς κατά τη διαμονή σου. Το ΙΚΑ απέχει μόλις 10 λεπτά (εκτός κι αν έχεις λουμπάγκο)!   http://www.hotelathinalamia.gr/
Τιμή: μέχρι 45 ευρώ με πρωινό.
Διαθέτει χώρο parking αν φτάσεις νωρίς -αν φτάσεις αργά θα είναι γεμάτο αλλά συνεργάζονται με ιδιωτικό (κλειστό) parking στο οποίο θα σε κατευθύνουν οι ίδιοι χωρίς να πληρώσεις έξτρα.

Ξενοδοχείο FTHIA: Στην άκρη της πόλης. Για τις μετακινήσεις σου θα χρειαστείς αυτοκίνητο.
http://www.fthiahotel.gr/
Και μία ένσταση συναδέλφου κατά του FTHIA:
"Αν θέλεις λάβε υπόψιν μια εμπειρία μου πέρσυ το χειμώνα στο Φθοία. Επειδή έκανε ψοφόκρυο, τους ρώτησα πώς ανοίγει ο κλιματισμός για ζέστη....απάντηση: "Ανοίγει μετά τις 8 το βράδυ! Αν θέλετε ζέστη, έχει ένα αερόθερμο στην ντουλάπα!" Νίκος Σίας!

ΦΑΓΗΤΟ
-Πριν ξεκινήσει η δουλειά χτυπάμε μπουγάτσα και καφέ από το "Μπουγατσίνο" που βρίσκεται δεξιότερα από το ΙΚΑ, στα 7 μέτρα.
-Εστιατόριο "Οδός Ονείρων" http://www.oneiron.gr/
            Το εστιατόριο Οδός Ονείρων στο trip advisor
-GOODY's Λαμίας: Στην πλατεία Ελευθερίας.
-Ψησταριά Περικλής
            Η ψησταριά στο trip advisor

Εστιατόρια Λαμίας από το trip advisor

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
- Σινεμά- 3 αίθουσες στην Πλατεία Ελευθερίας -στο κέντρο.
http://flix.gr/theatres/311
-Μπαράκια και καφέ σε όλες τις πλατείες -η μία είναι δίπλα στην άλλη και απέχουν περίπου 200 μέτρα από το ξενοδοχείο Αθηνά.

ΨΩΝΙΑ
Μην ξεχάσεις να αγοράσεις χαλβά από το εργαστήριο "Καταραχιάς" και χυλοπίτες, τραχανά, κουραμπιέδες από το "Τσιάτσος". Και τα δύο θα τα βρεις στην πλατεία Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου