Σκοπός αυτού του blog είναι η ενημέρωση των ιατρών των ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις. Τα στοιχεία που παραθέτονται σε αυτό δεν έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Ως ιατρός των ΚΕ.Π.Α. πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό το blog προκειμένου να μοιραζόμαστε πληροφορίες για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι απλά ο διαχειριστής του blog. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να στείλει πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται -ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, τιμές, πρόσβαση στα ΚΕΠΑ και άλλα. Οι φωτογραφίες είναι πάντα επιθυμητές!
Για κάθε πόλη θα υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, η οποία θα ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους.
Στείλτε τα κείμενά σας στο mail μου (yiazah@yahoo.gr) και θα τις ανεβάζω στο blog.
Καλά μας ταξίδια!

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι επιτροπές γίνονται στα ιατρεία του ΙΚΑ στην οδό Μουάτσου 19 στο κέντρο της πόλης.

Για να πάμε Ρέθυμνο, υπάρχει η δυνατότητα του πλοίου, το οποίο αναχωρεί βράδυ από τον Πειραιά και φτάνει στο λιμάνι πολύ νωρίς το πρωί. Άλλη δυνατότητα είναι η αεροπορική μετάβαση στο νησί με δύο επιλογές: Χανιά και Ηράκλειο, και στη συνέχεια η μετάβαση στο Ρέθυμνο με ΚΤΕΛ. Η απόσταση Ρεθύμνου-Χανίων είναι συντομότερη, αλλά η επιλογή καλό θα είναι να γίνει ελέγχοντας τις πτήσεις επιστροφής -από Χανιά έχει πτήση γύρω στις 18.30 ενώ από Ηράκλειο στις 17.30. Για τους συναδέλφους που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη οι διαφορές είναι πιο μεγάλες, καθώς υπάρχει απευθείας πτήση για Θεσσαλονίκη στις 17.30 από Χανιά και γύρω στις 20.00 από Ηράκλειο.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, η επιλογή των οποίων θα γίνει ανάλογα με το αν έχεις μεταβεί στο Ρέθυμνο με ΚΤΕΛ ή με ενοικιαζόμενο ΙΧ.

Το Ξενοδοχείο "Μπράσκος" βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι από τα ιατρεία του ΙΚΑ.
Το παραλιακό ξενοδοχείο "Αρχιπέλαγος" βρίσκεται 1,3 χιλιόμετρα μακριά από το ΙΚΑ, ενώ παραπλήσια αυτού υπάρχουν άλλα 3-4 ξενοδοχεία.

ΦΑΓΗΤΟ

Ταβέρνα του Ζήση για μαγειρευτά!
Η ιστοσελίδα του εστιατορίου στο trip advisor εδώ!

Απέναντι από τα ιατρεία του ΙΚΑ υπάρχει μια πλατεία με δημοτικό parking. Στο κάτω μέρος αυτής, θα βρεις εκπληκτικό φούρνο με διάφορα φαγώσιμα αν θέλεις κάτι πρόχειρο για μεσημέρι.

Στο λιμάνι υπάρχει ποικιλία εστιατορίων, μεταξύ των οποίων και το everest για φαγητό στο πόδι. ΑΝ έχεις ΙΧ, στο λιμάνι υπάρχει δημοτικό parking, όπου είναι το φτηνότερο της πόλης. Αν παρκάρεις για λίγο -ίσα για take out φαγητό ή καφέ δεν πληρώνεις τίποτα.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΕΚΔΡΟΜΗ

Αργυρούπολη
Μαγευτική τοποθεσία γύρω στα είκοσι χιλιόμετρα από την πόλη! Την εκδρομή την συνιστούν όλοι οι ντόπιοι αλλά και όσοι τουρίστες έχουν επισκεφτεί την περιοχή!

1 σχόλιο:

  1. Προσφορά δανείου σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους

    Έβαλα με διάθεση ένα δάνειο από 500 € σε 9.00.000 €. Επίσης, πραγματοποιώ επενδύσεις και δάνεια σε ιδιώτες. Προσφέρω βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια με τον δικηγόρο μου. Δεν γνωρίζουμε τη χρήση σας και οι αποστολές μας είναι ασφαλισμένες με τραπεζική εγγύηση.

    Email: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή