Σκοπός αυτού του blog είναι η ενημέρωση των ιατρών των ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) για τις εκτός έδρας μετακινήσεις. Τα στοιχεία που παραθέτονται σε αυτό δεν έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Ως ιατρός των ΚΕ.Π.Α. πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό το blog προκειμένου να μοιραζόμαστε πληροφορίες για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας. Είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι απλά ο διαχειριστής του blog. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να στείλει πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτεται -ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαράκια, τιμές, πρόσβαση στα ΚΕΠΑ και άλλα. Οι φωτογραφίες είναι πάντα επιθυμητές!
Για κάθε πόλη θα υπάρχει μόνο μία ανάρτηση, η οποία θα ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους συναδέλφους.
Στείλτε τα κείμενά σας στο mail μου (yiazah@yahoo.gr) και θα τις ανεβάζω στο blog.
Καλά μας ταξίδια!

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι επιτροπές γίνονται στα ιατρεία του ΙΚΑ στην οδό Μουάτσου 19 στο κέντρο της πόλης.

Για να πάμε Ρέθυμνο, υπάρχει η δυνατότητα του πλοίου, το οποίο αναχωρεί βράδυ από τον Πειραιά και φτάνει στο λιμάνι πολύ νωρίς το πρωί. Άλλη δυνατότητα είναι η αεροπορική μετάβαση στο νησί με δύο επιλογές: Χανιά και Ηράκλειο, και στη συνέχεια η μετάβαση στο Ρέθυμνο με ΚΤΕΛ. Η απόσταση Ρεθύμνου-Χανίων είναι συντομότερη, αλλά η επιλογή καλό θα είναι να γίνει ελέγχοντας τις πτήσεις επιστροφής -από Χανιά έχει πτήση γύρω στις 18.30 ενώ από Ηράκλειο στις 17.30. Για τους συναδέλφους που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη οι διαφορές είναι πιο μεγάλες, καθώς υπάρχει απευθείας πτήση για Θεσσαλονίκη στις 17.30 από Χανιά και γύρω στις 20.00 από Ηράκλειο.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενοδοχεία στο κέντρο-κοντά στο ΙΚΑ:
-Liberty
-Olympic
-Jo-An
Καινούργιο λίγο έξω από το κέντρο
-Μέντα

ΦΑΓΗΤΟ

Εστιατόριο Σαμαριά

Εστιατόριο Αυλή
Το εστιατόριο στο trip advisor

Ταβέρνα του Ζήση για μαγειρευτά!
Η ιστοσελίδα του εστιατορίου στο trip advisor εδώ!

Απέναντι από τα ιατρεία του ΙΚΑ υπάρχει μια πλατεία με δημοτικό parking. Στο κάτω μέρος αυτής, θα βρεις εκπληκτικό φούρνο με διάφορα φαγώσιμα αν θέλεις κάτι πρόχειρο για μεσημέρι.


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΕΚΔΡΟΜΗ

Αργυρούπολη
Μαγευτική τοποθεσία γύρω στα είκοσι χιλιόμετρα από την πόλη! Την εκδρομή την συνιστούν όλοι οι ντόπιοι αλλά και όσοι τουρίστες έχουν επισκεφτεί την περιοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου